1995000,--

Anjeliersstraat 69-71

  Pand   333 m2

Dit pand is geschikt voor iedereen. Van de belegger en de ontwikkelaar tot en met de eindgebruiker/ particulier die graag fantastisch wil wonen en zelf zijn eigen paleis wil bouwen.

Neem contact op

Let op! Dit pand is geschikt voor iedereen. Van de belegger en de ontwikkelaar tot en met de eindgebruiker/ particulier die graag fantastisch wil wonen en zelf zijn eigen paleis wil bouwen.

Dit bouwplan is gelegen in een rustige straat, midden in de Jordaan. De buurt kenmerkt zich door de schitterende geveltjes, gezellige cafeetjes, restaurantjes en leuke boetiekjes.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u te voet naar de Westerstraat en de beroemde 9 straatjes. Hier bevinden zich diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, evenals hippe café’s en restaurants.
Het pand is gelegen op een unieke locatie in het bruisende centrum van de stad en op enkele fietsminuten van het Centraal station.De drie beoogde appartementen zijn geheel naar eigen smaak in te delen. Het pand is inwendig geheel leeggehaald / gesloopt.
De omgevingsvergunning voor het realiseren van drie (3) afzonderlijke woningen, alsmede het aanleggen van een dakterras op de eerste verdieping is reeds verleend. Er loopt nog een aanvraag voor een dakterras op de tweede verdieping.
Het pand beschikt over drie woonlagen.Volgens ingewonnen informatie is er in 1988 een nieuwe fundering onder het pand aangebracht. Onder de uitbouw aan de achterzijde dient nog wel gefundeerd te worden. (tot 50 cm onder het hoofdgebouw)De huisnummerbeschikking is als volgt: Anjeliersstraat 71 (begane grond), Anjeliersstraat 69-A (eerste etage) en Anjeliersstraat 69-B (tweede etage).BEOOGDE INDELING:
Appartement 1:
150 m2, patio, 4 kamers, twee badkamers en inpandige berging.

Appartement 2:
89 m2, 3 kamers, badkamer, separaat toilet en dakterras.

Appartement 3:
92 m2, 3 kamers, dakterras, badkamer, separaat toilet, eigen entree vanaf de eerste verdieping.

EIGENDOM
Het pand is gelegen op eigen grond.

BOUWJAAR
1905.

OPPERVLAKTE
333 m2.

BIJZONDERHEDEN
Top locatie.
Gelegen op eigen grond.
Geheel vrij in te delen.
Fraaie voorgevel.
Raampartijen over de gehele breedte van het pand.
Vast projectnotaris: Seinstra & Van Rooij notarissen.