€ 475.000,-- k.k.

Derde Helmersstraat 5-hs

  60

Op een gewilde locatie in Oud West bieden wij deze benedenwoning aan van thans ca. 60 m2

Neem contact op

**VERKOCHT**

Op een gunstige locatie in de geliefde Helmersbuurt Amsterdam bieden wij deze benedenwoning (thans ca. 60 m2) te koop aan, welke geheel naar eigen inzicht en smaak kan worden ingedeeld en verbouwd. De woning is uitermate geschikt als ontwikkelingsobject en is gelegen aan de Derde Helmersstraat.

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het creëren van een souterrain onder het pand, welke fungeert als extra woonverdieping van ca. 52 m2.

Let op: de genoemde gebruiksoppervlakte (ca. 112 m2) is gebaseerd op de nieuwe situatie waarvoor de omgevingsvergunning is aangevraagd, te weten het thans niet bestaande souterrain en de begane grond bij elkaar opgeteld. Deze woning wordt in de huidige hoedanigheid ‘as is, where is’ verkocht.

OMGEVING:
In de directe nabijheid vindt u een tal van winkels, supermarkten, horeca etablissementen, recreatiemogelijkheden en diverse uitvalswegen naar de A10. Ook het openbaar-vervoer is op loopafstand te bereiken.

INDELING:
Entree, ruime woonkamer aan de voorzijde, eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de zonnige tuin (Zuiden), nette open keuken voorzien van inbouwapparatuur (5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koel-vries combinatie, combi magnetron en afwasmachine) en toilet met fonteintje.

In de huidige situatie is er geen slaapkamer en badkamer aanwezig. In de bijgevoegde plattegronden doet verkoper een suggestie voor wat betreft een mogelijke indeling van het eventueel te realiseren souterrain.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op EIGEN GROND!

BIJZONDERHEDEN:
– Geliefde locatie in de Helmersbuurt;
– thans ca. 60 m2 gebruiksoppervlakte wonen;
– zeer geschikt als ontwikkelingssobject;
– omgevingsvergunning aangevraagd voor creëren souterrain (zie indicatieve plattegronden);
– ‘algemene ouderdomsclausule’ van toepassing;
– ‘eigenaar is geen bewoner geweest clausule’ van toepassing;
– woning verkocht o.b.v. ‘as is, where is’;
– projectnotaris: Seinstra en Van Rooij Notarissen;
– voorbehoud gunning verkoper;
– oplevering in overleg, kan zeer spoedig.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.