€ 895.000,-- k.k.

Deurloostraat 26-IV en V

  Dubbel bovenhuis   3 Slaapkamer(s)   2 Badkamer(s)   102 m2

Hoogwaardig gerenoveerd appartement met dakterras

Neem contact op

Een prachtig pand op een leuke locatie aan de Deurloostraat om de hoek bij de Scheldestraat en Maasstraat! Dit pand is volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2019.
Er zijn drie fantastische appartementen gerealiseerd in diverse maten en op diverse prijsniveaus. Tijdens deze renovatie is letterlijk alles grondig aangepakt en vernieuwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volledige elektrische installatie, cv-installatie met HR combiketel, aan- en afvoeren van water, gas, UPC en KPN, de keuken en de badkamer. Wat je terug ziet in de bouw is dat de eigenaar op geen enkele manier heeft bespaard. Het dak is vernieuwd, nieuwe balkonhekken, gevels voor en achter grondig aangepakt etc.

Deze prachtig verbouwde appartementen liggen vlak buiten het centrum, `s zaterdagmorgens wandel je naar de Albert Cuypmarkt, ga je hardlopen in het Amstelpark of Vondelpark of shoppen in het Centrum. De stad ligt letterlijk aan je voeten in deze superleuke, recent gerenoveerde, appartementen.
De tram, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Wanneer u op de fiets stapt, zit u binnen enkele minuten in De Pijp of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Dit nieuw opgeleverde appartement op de 4e en 5e etage van dit project meet ca. 102m2 met drie slaapkamers, twee badkamers, een groot dakterras en een balkon en maakt onderdeel uit van een renovatieproject welke uitgevoerd is op zeer hoog niveau met kwalitatief hoogwaardige materialen.
U hoeft daadwerkelijk niks meer te doen behalve verhuizen!
Kortom: een must see als u op zoek bent naar een geheel gerenoveerde woning op een toplocatie met een goed balkon en een zonovergoten dakterras!

De indeling:
3e verdieping:
Entree van het appartement.

4e verdieping:
Middels de centrale entree komt u in de hal met toegang tot de woonkamer met nog te plaatsen woonkeuken en het toilet. De twee slaapkamers op deze verdieping hebben perfecte afmetingen. De badkamer en het separate toilet zijn hoogwaardig afgewerkt en volledig ingericht. Middels de woonkamer bereikt u het balkon. Vaste trap naar de 5e verdieping.

5e verdieping:
Zeer grote slaap/werkkamer met eigen hoogwaardig afgewerkte badkamer. Toegang tot een groot en zonovergoten dakterras waar u kunt genieten van een bbq met vrienden en familie of ’s avonds in het avondzonnetje onder het genot van een goed glas wijn de dag kunt doorspreken.

Bouwjaar:
Circa 1928.

Woonoppervlak:
102m² (NEN2580 gemeten).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amsterdam, sectie V, complexaanduiding 11464, toekomstig A-5, uitmakende het 102/461e aandeel in de gemeenschap.

Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars wordt van rechtswege opgericht na de splitsing in appartementsrechten. De nieuwe eigenaren kunnen op dat moment de hoogte van de servicekosten bepalen (indicatief € 125,– per maand) en bijvoorbeeld de inschrijving in de Kamer van Koophandel verzorgen.

Erfpacht:
De erfpacht zal net als het pand nog gesplitst worden. Voor het gehele pand is de hoogte van de canon op dit moment € 4.160,67 per jaar.
Tijdvak: 01-06-2002 t/m 31-05-2052 met de erfpachtbepalingen van de gemeente Amsterdam d.d. 1994.

Verwarming/Warm water:
De verwarming en het warme water geschieden middels een cv combiketel.

Bestemming:
Woning.

Roerende zaken:
Stoffering blijft hangen.

Oplevering:
In overleg.

Bijzonderheden:
• Appartement geheel gerenoveerd;
• Hoogwaardig afgewerkt.
• Drie ruime slaapkamers;
• Twee badkamers;
• Goed balkon en groot dakterras;
• Pand is gesplitst in vijf appartementsrechten (begane grond, 1 hg, 2 hg, 3 hg en 4 hg en kap), 30 september 2019 is de vergunning onherroepelijk waardoor het aan de strenge eisen van de gemeente Amsterdam voldoet;
• Plaatsen keuken voor rekening koper.

Vraagprijs: € 895.000,– k.k.

Bel snel je eigen NVM Makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.