650.000,-- k.k.

Nieuwe Achtergracht 27-hs

  Begane grond woning   4 Slaapkamer(s)   1 Badkamer(s)   156 m2

Op een bijzondere locatie nabij de Carré Amsterdam bieden wij deze benedenwoning te koop aan, welke geheel naar eigen inzicht en smaak kan worden ingedeeld en verbouwd.

Neem contact op

** VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD**

Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum:

Op een bijzondere locatie nabij de Carré Amsterdam bieden wij deze benedenwoning te koop aan, welke geheel naar eigen inzicht en smaak kan worden ingedeeld en verbouwd. De woning is uitermate geschikt als ontwikkelingsobject en is gelegen aan de Nieuwe Achtergracht.Let op: het pand wordt in de huidige hoedanigheid ‘as is, where is’ verkocht en dient volledig gerenoveerd te worden.Inmiddels is er een bouwvergunning aangevraagd. Deze bouwvergunning houdt in een complete kelder onder het pand.OMGEVING:
In de directe nabijheid vindt u een tal van winkels, supermarkten, horeca etablissementen, recreatiemogelijkheden (o.a. Theater Carré, Hermitage en Artis) en diverse uitvalswegen naar de A10. Ook het openbaar-vervoer is op loopafstand te bereiken.INDELING:
Entree, middels de centraal gelegen hal bereikt u alle vertrekken, die geheel naar eigen smaak zijn in te delen. Gelegen aan de achterzijde van dit appartement bevindt zich de royale tuin, welke middels openslaande deuren te bereiken is.BIJZONDERHEDEN:
– Absolute TOP locatie, nabij Koninklijk theater Carré;
– Geschikt als ontwikkelingsobject;
– Bouwvergunning aangevraagd;
– Het pand is reeds gesloopt en thans niet bewoonbaar;
– Eigenaar is geen bewoner geweest clausule van toepassing;
– Projectnotaris: Seinstra & Van Rooij Notarissen te Amsterdam;
– Gelegen op eigen grond;
– levering 1 december 2017.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.